Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2013 13:24 - Гейовете - нормални хора или не?
Автор: damqnov Категория: Други   
Прочетен: 6823 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички знаем, че хомосексуалните хора съществуват, но знаем ли, че това е нормално нещо? Истината е,че доста от нас не го приемат като нормално и наричат такива хора с какви ли не думи. Всъщност те са съвсем нормални хора като нас,но изпитват привличане към хора от същия пол. При жените /лесбийките/ е по-прието, но при мъжете /гейовете/ нещата не стоят така.
Ние в България сме свикнали да ги възприемаме като престъпници, които правят нещо нередно, но какво е нередното в това да се влюбиш в човек от същия пол? Някои хора пък като чуят думата ‘гей’ и се досещат за мъже,които се обличат в женски дрехи и се държат като жени. Всъщност тези хора се наричат ‘травестити’, а не гейове. Гейовете са мъже,които изпитват привличане към хора от същият пол,нищо повече. Това,че някои хора в България само и единствено за да станат известни се обличат в женски дрехи и описват себе си като ‘гей’, не трябва да ни кара да вярваме,че гейовете наистина са такива. И да, имемнно Азис имам предвид. Този човек не само сложи гейовете и травеститите на едно ниво,но и започна да печели от това. Не е често спрямо нормалните гейове в България. Не бива да се подиграваме на младото поколение за това,че имат различна сесксуална ориентация от нашата. Не е често. Ами ако те тръгнат да ни се подиграват,че сме хетеросексуални? До къде ще стигнем тогава? Всеки има право на избор и нямаме право да съдим другите за нещата които правят и които харесват. Нямаме това право.  
Всеки който има полов член е мъж, неможеш да кажеш на един гей,че не е мъж. Сексуалната ориентация не ни определя пола. Човек трябва да е доста ограничен за да вярва в това. Да подхванем и темата за децата на гей двойките. За щастие вече в доста страни е позволено гей двойките да си осиновяват деца. За съжаление тук в България не е позволено и съм сигурен,че ако го позволят ще настане война. Хората си мислят,че ако една гей двойка си осинови детенце, момче,то ще стане гей, но това не е така. Човек се ражда гей,не става такъв. Ако те си осиновят дете с хетеросексуална ориентация,няма как то да стане гей. Се пак как се раждат гейовете,като и двамата родители са хетеросексуални? Замислете се. Гейовете също като нас искат да си имат деца и да се радват на живота. Да имат семейство и работа. Ние хората трябва да започнем да се радваме на гейовете,да ги подкрепяме и защитаваме, защото те са част от нас и заслужават да бъдат уважавани,също като всеки един от нас. И това,че са гейове е без значение за нас,се пак те си решават с кой да си легнат.
Напоследък точно поради тази причина много от младите гейове в България прикриват това, но това хич не им помага,а напротив. Кара ги да се чувстват като буклуци, които са грешка на живота, но това не е така. Всеки се ражда такъв какъвто трябва да е. 
ДАМЯНОВ
image



Гласувай:
10



1. damqnov - ---------
04.01.2013 09:59
Ще помоля хора, които не могат да пишат по темата да не коментират!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: damqnov
Категория: Други
Прочетен: 41487
Постинги: 4
Коментари: 15
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930